top of page

En til En - Coaching og rådgivning

Session

For dig som har brug for her og nu performance træning i forbindelse med en forestående opgave. Det kan være et oplæg for et større publikum eller et team, et foredrag, en optræden, en casting eller en audition.

 Forløb

Et forløb strækker sig over en længere periode - på ca.et halvt til et helt år. Det er en intensiv proces, som ikke alene udvikler dig professionelt, men i særdeleshed også personligt og spirituelt. Arbejdet tager afsæt i dine professionelle udfordringer udfra overbevisningen om, at din livshistorie og dine aktuelle tankevaner spiller en hovedrolle i hvordan du trives og lykkes med performance og kommunikation på jobbet.

 

Grupper og teams - kurser og workshops

True Performance

Nyskabende powertræning for ledere og ansatte. Kursets varighed tilrettelægges i samarbejde med virksomheden udfra specifikke behov, og kan strække sig fra 1-3 fulde dage. Tilbud gives efter uforpligtende møde. 

 

Mulighed for levende musiker på kurset, hvilket intensiverer processen.

 

Dette kursus giver jeres gruppe et kærligt spark og et fælles afsæt for intern og ekstern vækst. I vil opleve hvor klart alting bliver, når den menneskelige natur kommer i spil, og når kroppens fintfølende ressourcer får lov at være med.  

 

 Show Your Self - superboost performance kursus 

Performance kursus på professionel teaterscene. Udfordrende, heftigt, fantastisk og vildt. I en tryg og skabende atmosfære tages meget store udviklingsstep på meget kort tid. Levende musiker som medspiller hele kurset igennem, som strækker sig fra morgen til aften. Målgruppe: Teams og private. 

Hvis du vil udfordres og rykke dig stærk og levende ud af din komfort zone, så skal du tage på "SHOW YOUR SELF". Du kommer igennem hele dit register, opnår sceniske færdigheder og mærker tydeligt hvor du skal hen. Du finder også frem til skjulte talenter i dig selv. Lotte er ganske enkelt en sjældent formidabel performance træner." 

Thomas, Hoffmann, Hoffmann Management

“Lotte besidder en helt unik evne til at se igennem det enkelte menneske, afkode den sande personlige essens, bevidstgøre den og transformere den til adfærd. Hun skaber et fantastisk, nærmest magisk rum af tryghed og transformerer med udtalt empati, absolut nærvær og stor ømhed for den enkelte. Formidlere som har været i hænderne på Lotte fremstår med markant forøget nærvær og empatisk gennemslagskraft.  At opleve mennesker på ekstrem kort tid opnå en bevidstgørelse af sit sande jeg, er en meget stor oplevelse. Det har Lotte givet mig. Jeg uddyber meget gerne” 

Flemming Egtved, Partner Oaklins Denmark

"Et fantastisk og super berigende kursus! Jeg er nået et kæmpeskridt videre med min tilgang til performance. Lotte har en fantastisk fornemmelse for hvor mennesker er, og hvilket skub vi især vi trænger til. Hun er altid fuld af overraskende ideer, så det bliver både fantastisk sjovt, og helt igennem rørende, stærkt og udviklende at tilbringe en dag i hendes træning."

Cindy Lynn Brown, Forfatter

bottom of page