top of page

Begrænsningernes flipside rummer din ægte kraft...

En af de stærkeste opdagelser jeg har gjort gennem mine mange år, med at træne mennesker i performance og personlig gennemslagskraft, er den der har vist mig, at enhver begrænsning har sin egen modpol i sig. Jeg kan ganske simpelt ikke få armene ned, hver gang jeg oplever at den person - som måske i årevis (og måske lidt hemmeligt) har følt sig utilstrækkelig i performance (og dermed også i livet) pludselig bryder gennem muren af nervøsitet, modstand og frygt - og rammer det personlige kraftfelt af potentiale, som ligger og venter - lige dér, på den anden side.

Det er som at vende en sten, og opdage den smukkeste perle.

Alkymi

Ofte drejer det sig om årevis af tilbageholdte kræfter. Ethvert grundstof har sin egen modgift i sig, det er ren alkymi. Ligesom man i homøopatiens kunst finder den helt nøjagtige mængde af en ubalances grundstof for at kunne genoprette balancen, finder jeg i performance træningen den nøjagtige mængde energi der skal til, for at sparke døren til begrænsningens modpol op.

Hvordan?

Alt er energi. Og energi kan bruges. Det, som har samlet sig som en knude i systemet, transformerer til unik kraft og udstråling. Det er blot et spørgsmål om at vende det rundt.

Først beslutter du dig for, at det er det du vil. Så finder jeg nøglehullet til din modpol, og stikker nøglen i. Og så sparker vi sammen døren op. På fuld gab, og med masser af KRAFT! Du vil ligesom de andre, der har gjort det før dig, måske udbryde: "Wow, det er grænseoverskridende, det her..!" Og så vil du grine og græde, danse og lege, og give den gas, som du måske ikke har gjort siden du var barn. Og du vil elske det. For der findes ikke noget mere forløsende, end at give slip på de begrænsende overbevisninger, der har sat sig på tværs og spærret den unikke udfoldelse inde. Det er alt sammen kun tanker, som gør dig mindre end du er.

Nuet

Begrænsende overbevisninger er der af en årsag. Ofte er der tale om negative tankemønstre og uhensigtsmæssige vaner, som bunder i fortidig historik og smertefulde oplevelser. Men det er alt sammen noget, der ligger uden for nuet, og det er derfor ikke længere brugbart. Tværtimod holder det dig nede, og forhindrer dig i, at være fuldtud levende, som du er. Også derfor bliver vi ikke hængende så længe ved årsagerne bag. De er ikke nær så vigtige, som at du nu, og langt om længe, sætter dig selv fri, så energien kan strømme i dig - og ud af dig.

Og ja. Det er muligt. For du har, ligesom alle andre mennesker, en modpol i dig, som er fuld af muligheder. Du har potentialet til at skinne helt igennem, både i livet og i din performance.

Måske er det nogle af dine medarbejdere, som har brug for det. Måske er det din egen performance du vil forbedre. Og måske er det mere end det.. f.eks dit vidunderlige liv, som du vil sætte fri.

Featured Posts
Kom tilbage igen snart
Når indlæg er udgivet, kan du se dem her.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page