top of page

Målgruppe: Alle som ønsker mere succes og velvære i performance, og styrke den personlige gennemslagskraft og udstråling. 

 

Sted: Teater Vestvolden, 

Høvedstensvej 49, 2650 Hvidovre

Næste kursus:

03.06 2018  kl. 10-19
 

Pris: kr. 1995 inkl. forplejning. 

 

 

PERFORMANCETRÆNING FOR DE EVENTYRLYSTNE

SHOW YOUR SELF! er et skarpt og med garanti virksomt kursus i personlig gennemslagskraft. Kurset tager fat i dig lige dér hvor du er nu - og bringer dig med syv mils skridt videre til frihed, udstråling og mærkbar personlig gennemslagskraft. 

Du er ikke den samme efter kursus - på den gode måde.

Opdag din unikke kraft fra en teaterscene og lær at komme helt ud over rampen. Med levende musik, bevægelse, mikrofoner og udfordrende, men vildt sjove dramaøvelser skabes et trygt og inspirerende forum, hvor din udstråling, din stemme og unikke, personlige gennemslagskraft spiller hovedrollen.

 

Den bedste version af dig vækkes til live og bliver din bedste og mest trofaste ven. Du overraskes over, hvor kraftfuld og udtryksfuld du er.

 

Måske tror du, at du ikke tør den slags?

Måske siger du, at du ikke er typen der brager igennem?

 

Dette kursus vil vise dig, at det er muligt at vende nervøsitet til kraft, DIN kraft - og at den vil brage igennem og bevæge mennesker på et dybt og vedkommende plan!

Vi udvikler igennem

Dine resultater

Vi arbejder med

· Din sceniske kompetence     

· Din unikke udstråling

· Din krops naturlighed og intelligens

· Din unikke power og magnetisme

· Din personlige gennemslagskraft

· Din medfødte evne til kontakt 

· Dine sceniske virkemidler 

· Din stemme i sang og tale 

· Din vejrtrækning 

· Dine drømme

 

 

 

· Transformation af nervøsitet til scenisk power  · Stifinder til din unikke kraftfuldhed

· Forståelse af uhensigtmæssige vaner 

· Redskaber til tackling af negative    tankemønstre

· Evne til at skabe energi og vibration i rum

· Nøgle til oplevelse fremfor præstation

· Fornemmelse for det magiske NU

· Metoder til stærk kontakt med publikum

· Større kropsbevidsthed og grounding

· Enkle og brugbare metoder til at finde ro

· Troen på at du kan improvisere

· Improvisation

· Levende musik 

· Scenetræning

· Skuespil 

· Drama

· Bevægelse

· Dans

· Sang

· Nuets kraft

· Afspænding

 

 

 

 

 

 

 

 

Du udfordres med sikker hånd til på kort tid at udvide dit performance potentiale og personlige virkemidler til max.

Og du lærer at etablere og efterlade et varigt indtryk hos dit publikum.  

En uge før kursus modtager du vejledning med opgaver, der sætter dig i gang.

Efter kursus modtager du konkret vejledning til den vedligeholdelse og videre træning af dine personlige udviklingspunkter. 

 

” SHOW YOUR SELF v/Lotte Arnsbjerg og Torben Egeris (musik) var en sublim og fantastisk oplevelse, som alle burde prøve. Det giver dig et fantastisk kick, som du kan bruge i det daglige. Det var en decideret livgivende dag, som gav mig et boost som jeg ikke ville have været foruden.  Lotte og Torben gjorde dagen til noget ganske særligt, og jeg har allerede ”misbrugt” de mange værktøjer jeg fik med hjem efter 10 hårde timer på scenen med sang og musik. Det var hårdt, men spændende, udfordrende og særdeles givtigt”

Anders Weirup, CEO / CFO & Founder og foredragsholder.

 

"Hvis du vil udfordres og rykke dig stærk og levende ud af din komfort zone, så skal du tage på "SHOW YOUR SELF". Du kommer igennem hele dit register, opnår sceniske færdigheder og mærker tydeligt hvor du skal hen. Du finder også frem til skjulte talenter i dig selv. Lotte er ganske enkelt en sjældent formidabel performance træner."
Thomas, Hoffmann, Hoffmann Management 

 

 

"Et fantastisk og super berigende kursus! Jeg er nået et kæmpeskridt videre med min tilgang til performance. Lotte har en fantastisk fornemmelse for hvor mennesker er, og hvilket skub vi især vi trænger til. Hun er altid fuld af overraskende ideer, så det bliver både fantastisk sjovt, og helt igennem rørende, stærkt og udviklende at tilbringe en dag i hendes træning." 
Cindy Lynn Brown, Forfatter 

 

"På dette forrygende kursus "SHOW YOUR SELF" finder man som deltager sin autencitet og indre kilde til at skabe og performe. Det er helt unikt og meget gavnligt for alle mennesker. Det er ekstremt befriende og tankevækkende at se, hvor mange spændende fortællinger vi kan skabe når vi tør åbne op og give af os selv. Det er hverken mere eller mindre end det der skal til. Og Lotte får det i den grad til at ske." 

Maria Styrbæk, Forsker og skuespiller

"Tusinde tak for et helt fantastisk kursus, wauuuuw siger jeg bare, det var så fantastisk at være med, jeg havde ikke troet at jeg kunne få brudt de grænser ned. Hold op,  hvor var det en FANTASTISK dag!!. 

Jeg må sige, at det er laaang tid siden, jeg har oplevet en sjæl som dig Lotte, der i den grad havde balance imellem at give tillid, omsorg og samtidig skubbe os hen ud til kanten. Og dertil tålmodighed med at vente til vi fløj...ahhhh altså, Torben og Lotte, I var så skønne begge to. TAK  TAK  TAK og atter TAK.

Helle Shanti, konsulent

 

 

"Det mest fantastiske kursus, hvis du vil flytte dine grænser og udvikle dig. Din autenticitet kommer så tydeligt frem, og oplevelsen og udviklingen sidder i kroppen. Lotte er så fantastisk. Hun giver ikke op - alle deltagere får lige netop det, de skal bruge. Så er du leder, foredragsholder eller har du på anden måde brug for at være på - så er dette kursus det du søger! "                                          

Rikke Hartmann Bossen, Legendarisk Ledelse 

 

 

"På "SHOW YOUR SELF" lærte jeg at turde vise min sårbarhed blandet med en stor styrke, som jeg næsten ikke selv kan tro på, at jeg indeholder. Jeg lærte at give slip på al min nervøsitet og frygt, ikke bare for at stå på en scene, men min frygt for at give mig hen til nuet. Lotte arbejder kærligt og med en stor menneskelig indsigt. Hun bruger sin intuition til at finde den direkte vej ind til den enkeltes kerne og får alle til at folde deres helt unikke selv sig ud."

Eva Gøttrup, Coach, forfatter, foredragsholder 

"Mødet med Lotte har givet mig tryghed og ro til at lege med, når mine grænser skal udfordres. Det er fantastisk at blive mødt i øjenhøjde af en så dedikeret person, som med det samme ser, hvem du er. Lotte formår som ingen andre jeg har mødt, at skabe et fortroligt rum at arbejde i, hvor det at vise følelser er helt okay, og man gribes af den gode stemning, og slipper kontrollen. Jeg er altid spændt på, når jeg skal arbejde med Lotte, for hver gang er det nyt og grænseoverskridende, og det kræver energi at være autentisk og leve sig ind i Lotte’s univers. Men når først man er der, er det helt fantastisk, og jeg vil varmt anbefale det til andre, som går med en indre dialog om, at man gerne vil give mere af sig selv, end man gør"

Martin Russo, Senior Director, DONG Energy A/S

"Den dag glemmer vi ikke….Den virker stadig - og heldigvis for det! Jeg har netop været PÅ og måtte knibe mig i armen som Jeppe i baronens seng : alt sceneskræk var som sunket i jorden ( kun en lille god sjat adrenalin er tilbage) Så TAK er kun et fattigt ord. Lotte! Din intuition til at SE  hver enkelt og mærke de bevidste (og ubevidste) behov er eminent. Din evne til at få energierne foldet ud (og pakket sammen) i harmonisk rækkefølge er helt sublim. Jeg tager hatten af for at du samtidig med din fornemmelse for hver enkelt, fik os alle til at føle, at også hele gruppen og dens dynamik er i fokus. Tak for din kærlige favnen af os alle sammen.

Også en dybfølt tak til Torben for kunsten at støtte og bære os, alle igennem uden at det blev anmasende. Beundringsværdigt at du kan være “usynlig” og samtidig den uundværlige, musikalske forløser".

Marianne Harboe og Hans Dal

Musikere, kursusledere, foredragsholdere

 

bottom of page