top of page

Forløb

Et forløb strækker sig over en længere periode - på ca.et halvt til et helt år. Det er en intensiv proces, som ikke alene udvikler dig professionelt, men i særdeleshed også personligt og spirituelt. Arbejdet tager afsæt i dine professionelle udfordringer udfra overbevisningen om, at din livshistorie og dine aktuelle tankevaner spiller en hovedrolle i hvordan du trives og lykkes med performance og kommunikation på jobbet.

 

Mit mål med at gøre dig til en stærk og fri performer står klippefast, men vejen dertil afhænger af din historie. Forløbet bliver således en unik rejse, hvor din egen personlige kraft - og de modstande som står i vejen for udfoldelse af den, er motor og vejviser.

 

Min arbejdsform er et mix af 30 års arbejde med scene, drama og performance, 20 års erfaring med undervisning og formidling, og en særlig evne til at læse mennesker og adfærd. I træningsforløbet med mig vil du opleve en solid erfaring med performance, en dyb indsigt i dine iboende ressourcer, og frigørelse fra uhensigtsmæssig kontrol og ubehag ved performance. 

Udover samtale vil vi arbejde med praktiske øvelser omkring:

 

energi

krops bevidsthed

komfortzone

stemmetræning

diktion og replik

vejrtrækning, afspænding og visualisering

udstråling og karisma

musikalitet, tempo og timing

disposition og forberedelse

scenisk kompetence

kontakt til publikum

improvisation

nuets kraft

storytelling

dramatisk fornemmelse

videotræning

bottom of page