top of page

Praktisk:

 

Sted:

Dansk skuespillerforbund, Tagensvej 85, 1. sal. 2200 København N.

Har du brug for at parkere en bil, så vær meget opmærksom på hvor det er tilladt. De små veje langs Tagensvej er privat ejede - og du får derfor bøder der. 

Tagensvej er ok med P-billet. (bare vær tjekket med regler omkring myldretid og cykelstinedkørsel osv) Haraldsgade er også ok med P-billet.. 

 

Pris:

200 kr. pr. gang kontant eller mobile pay efter træning.

 

Tilmelding:

Husk tilmelding senest kl. 12.00 2 dage før træning. Gennemførelse af træning afhænger af, at der er mindst 6 deltagende, derfor er tilmelding nødvendig. Men når 6 er tilmeldt gennemføres træning, og dette skrives på Impro gruppens væg. Der er ikke et max - kun et minimum af deltagere, af hensyn til lokalebooking og leje.  

 

 Kommende træning:                            

05.04

impro kl. 14-17  

(tilmeldng senest d. 3.4 kl. 12.00 på 26173045)
28.04

impro kl. 14-17    

(tilmeldng senest d. 26.4 kl. 12.00 på 26173045)
05.05

impro kl. 14-17

(tilmeldng senest d. 3.5. kl. 12.00 på 26173045)

13.05

impro kl. 15-18

(tilmeldng senest d. 11.5. kl. 12.00 på 26173045)

20.05

impro kl. 14-17

(tilmeldng senest d. 18.5. kl. 12.00 på 26173045)

Improtræning for alle i Dansk Skuespillerforbunds hus

Improgruppen blev oprettet i 2000 som et sted hvor du kan træne din evne til at være DIG, og samtidig være "PÅ”. Det har været en lukket gruppe i 15 år, men nu åbnes der op, så alle kan være med. 

 

Derfor kalder jeg det nu IMPRO DROP IN -  og træningen er åben for alle. 

 

I Impro Drop In skabes et frirum for fritænkere og performere, hvor verden udenfor lukkes ude for en stund. Målet er at udvide din komfortzone, fjerne uhensigtsmæssige blokeringer og udvikle dine evner for at være magisk til stede - i livet og på en scene. 

 

Impro Drop In er dit eget laboratorie. Et sted hvor mennesker dyrker og undersøger sig selv med dramaet som kerne og omdrejningspunkt. Jeg bruger mange forskellige øvelser som jeg har samlet sammen i min tid som skuespiller og performer, en del fra Method Acting og en del fra min arbejde med personlig udvikling og performance. 

Der arbejdes med dramaet som det ypperligste værktøj for personlig udvikling og ægte gennemslagskraft på en scene.

 

Så går du rundt og føler at du ikke slår til, at du ikke får brugt dig selv så stort og stærkt som du kunne, at du længes efter mere eventyr i dit liv, at du krop er lukket og dit sind måske lidt bange - så skynd dig ud af busken og mød op til IMPRO DROP IN - jeg tør godt love dig, at du ikke vil fortryde..

 

Mange skuespilaspiranter er glade for at bruge laboratoriet til at udvikle talentet og som supplement til anden forberedelse til optagelsesprøver og castings. 

Men træningen bruges også af mennesker fra andre fag. Det kendetegnende ved træningen er, at den skubber til de mange forbehold og begrænsninger, som du har sat op for dig selv, og frigører dine indre, kreative kræfter. 

Målgruppe:

Alle kan være med, der kræves ingen andre forudsætninger end lysten til at give slip på uhensigtsmæssig kontrol og "sceneskræk”. Træningen er dog forbeholdt det private regi. Har du brug for at styrke din arbejdsrelaterede performance henviser jeg til min powertræning, som er målrettet erhvervslivet og den profesionelle performance på jobbet.  Læs mere her: https://www.trueformance.dk/power

Læs her hvad andre siger om træningen:

 

Improgruppen har været et fantastisk sted for mig at udvikle mig personligt som vel som fagligt som skuespiller. Træningen har betydet, at jeg har flyttet grænserne for, den jeg er som menneske, hvad jeg tillader mig selv at være. Og det har flyttet grænser for, hvad jeg kan på en scene - hvordan jeg performer og udtrykker mig. Det er et nærmest magisk rum præget af fællesskab og rummelighed langt udover det sædvanlige. Det er som et blødt tæppe, der bærer dig, mens du leger og undersøger udtryk og formåen. Alt kan ske i det rum, og det bedste af det er, at du har det hele i dig. Du skal bare komme med dig og et ønske om udvikling. Det er helt fantastisk, og jeg er lykkelig for, at jeg tog modet til at komme der. Jeg vil aldrig have været det foruden. Lotte er den perfekte træner, der ser hvert enkelt deltager og sikkert og kærligt tager hun en i hånden, mens man går nye veje. Improgruppen har også betydet nye venskaber og møder med mennesker, jeg er dybt taknemmelig for at have mødt på min vej.

Anja Nielsen, kommunikations redaktør og skuespiller

 

Lottes evner til at forstå mig og til at se igennem mine parader, kombineret med hendes legesyge nærvær og medlevende dramatiske forståelse, rykkede mig op over mit eget loft. Jeg kan uden at blinke anbefale enhver at bruge tid deres tid sammen med Lotte - så længe de tør blive ved med at udforske sig selv.

Rasmus Ricco Nordtoft, kirkesanger

 

Improgruppen har for mig været et rum hvor alle facader skraldes af. Der findes ingen tabuer. Der er kun tilstedevær - intet andet. Det er et sted hvor mine fysiske grænser er blevet overskredet og brudt ned, og det er et sted hvor der bliver leget med grænserne mellem virkelighed og fiktion.

Simone Harvard, skuespillerelev

 

Improgruppen har været et sted for mig, hvor man altid kommer ind til kernen af teater, drama, kreativitet og autencitet. Uanset hvem der har været til impro, og hvor meget de har spillet skuespil før, er der fantastiske momenter af fortællinger, energi, humor og dramatik. Man slynges ind i en ren tilstedeværelse i nuet og lærer at formidle impulser og indre følelser på scenen. Det viser at der er noget spændende at udtrykke på en scene, uanset hvor og hvem det kommer fra - det ligger latent i os og skal bare have lov at komme frem.

Maria Styrbæk, design studerende

 

At deltage i Lotte Arnsbjerg's impro-gruppe har lært mig, at teater ikke bare er noget man går oplever siddende blandt publikum, men ligeså meget noget man kan lave selv - det er simpelt hen sjovt at lave hjemmelavet drama. Lotte har en spirituel og gennemført udfordrende måde at instruere og organisere på, som gør at man uundgåeligt kommer meget tæt på både de andre og sig selv.

Mikael Sylvest, Svagstrømsingeniør ved Danelec Marine A/S

 

Impro gruppen er fantastisk til at udfordre og udforske dig selv. Hvis du ønsker at lære at være mere modig, at få erfaring med teater og at stå på scene og samtidig have det sjovt er det en fantastisk lærerig og tryg legeplads! 

Louise Lund Gade, psykomotorisk terapeut og kunstner

 

At være .. Man kan blot være. Gøre gode ting, dumme ting, åndssvage ting .. forfærdelige ting - men det er rollen der bærer det, aldrig dig. Og det er lige præcis hvad impro-gruppen handler om. At slippe de faktorer og sociale normer der holder os nede i hverdagen. Skuespiller eller ej. Her er der ikke nogle der griner af dig.. Kun med dig! Livet er en leg - lev det og leg det. - 

Isabella Bjørndal, skuespiller.

 

Først gang jeg mødte i improgruppen kastede Lotte os ud i en kongens efterfølger, hvor jeg skulle skrige og brøle og rode rundt på gulvet som en hæmningsløs badebold. Jeg tænkte 'shit det er seriøst det her!'.
Og det er lige netop, hvad det er. Lotte tager os derhen, hvor vi hele tiden får muligheden for at tage et skridt mere for at udfordre vores grænser. 
Det er hylende sjovt, og det rykker!

Jens Haubek, tegner, krops terapeut, skuespiller

 

Improguppen giver kreativitet, gå på mod, sjov, hygge, personlig udvikling, fantastiske metoder til at rykke sine personlige grænser, og giver en styrke til at give slip.

Jonathan Toudahl, skuespillerelev

 

For mig har improundervisningen været med til at skabe et rum, hvor jeg kunne tillade mig at eksperimentere med forskellige sider af mig selv. På sigt har det givet mig en større bevægelsesfrihed i forhold til at færdes i det "almindelige" liv, og en helt klar bedre kontakt til hvem jeg er og at jeg er. 

Anja Karoline Karup Nielsen, Teologi stud.

 

bottom of page