top of page

REFERENCER

 

 

 

At finde kernen og forstå, at det at være sårbar er din største styrke, at sætte ord på dine svagheder og største fortrydelser, din største frygt og hvad der gør dig glad og levende. Det er den værdifulde selvindsigt du får i arbejdet med Lotte. Det gør dig stærk! Livsomvæltende fantastisk.

Johan Christiansen, Business Controller

 

 

 

 

“Jeg har i flere sammenhænge og i forskellige virksomheder arbejdet sammen med Lotte Arnsbjerg. De fleste projekter har handlet om min egen eller kollegaers personlige udvikling, men også omkring motivation og inspiration. Der er ingen tvivl om at Lotte har en fantastisk gave både i form af hendes faglige baggrund, men også hendes helt unikke og særlige evne til at se og afkode de mennesker hun har med at gøre. Lotte kombinerer sin faglighed og evne top professionelt og med stort udbytte til følge for dem hun arbejder med. Personligt har jeg gennemgået en personlig udvikling og fundet mine sande værdier og egenskaber igennem mit arbejde med Lotte. Jeg er helt sikker på at mit og andres arbejde med Lotte har gjort mig/dem til en bedere leder. Lotte er nok den mest inspirerende, nærværende og karismatiske person jeg nogensinde har arbejdet med” 

Jørn Duhn, SAM, Executive search A/S

 

“Jeg har arbejdet sammen med mange gode konsulenter, rådgivere og coaches, men jeg har sjældent oplevet en person, der som Lotte Arnsbjerg, så umiddelbart var i stand til at give ekstrem præcis og vedkommende feed-back – med udgangspunkt i den enkeltes styrker og udviklingsområder. Tilbagemeldingen blev givet meget direkte, men stadig respektfuldt, og der var en tryg stemning under hele sceancen. Efter at have oplevet Lotte i denne rolle opfordrede jeg hende stærkt til at udskifte sin skuespiller karriere med en karriere indenfor Human Ressources” 

Anja Hasselbalch, HR Direktør, Hewlett-Packard ApS

 

Lotte Arnsbjerg – en unik guide i ledelse!

“Der er mange bud på hvad god ledelse er. At være autentisk er en grundforudsætning for en række af de andre ledelseselementer som åbenhed og kommunikation. Betydningen af at være autentisk er derfor afgørende for at være en god leder.

Der er mange grunde til hvorfor vi ikke er 100% autentiske; tillært adfærd, diverse oplevelser gennem livet, etc. Autenticitet er derfor ikke bare at turde stå ved den man virkelig er, men også at kunne opnå tilstrækkelig selvindsigt, til at faktisk at kunne at være “sig selv”.
Opnåelse af selvindsigt som vejen mod at kunne være autentisk er en lang personlig rejse som kræver disciplin, metoder og hårdt arbejde med sig selv. Jeg har gennem det seneste år haft Lotte til at hjælpe mig med denne rejse, som ville have været umulig at foretage alene. Hun har en unik evne og metode til at arbejde med andre mennesker, og til at skabe markante resultater i et personligt udviklingsforløb. Lotte er kort og godt en fantastisk og unik guide til at nå frem til bestemmelsesstedet:
Dig selv.”  

 

Hans Ottosen, Adm. Dir. Danelec Marine A/S”

 

 

 

 

“Lotte besidder en helt unik evne til at se igennem det enkelte menneske, afkode den sande personlige essens, bevidstgøre den og transformere den til adfærd. Jeg har gentagne gange oplevet Lotte’s sjældne kompetence i relation til udvikling af ledere, i grupper og 1-1 træning. Hun skaber et fantastisk, nærmest magisk rum af tryghed og transformerer med udtalt empati, absolut nærvær og stor ømhed for den enkelte. Ledere der har været i hænderne på Lotte fremstår med markant forøget nærvær og empatisk gennemslagskraft – og at opleve mennesker på ekstrem kort tid opnå en bevidstgørelse af sit sande jeg, er en meget stor oplevelse. Det har Lotte givet mig. Jeg uddyber meget gerne” 

 

Flemming Egtved, Partner Oaklins Denmark

 

 

 

"Jeg har gennem 10 år som leder arbejdet med forskellige tilgange til at udvikle kommunikation og formidling hos mig selv og mine medarbejdere, og jeg har aldrig tidligere oplevet et så effektfuldt forløb som de seneste 6 måneder hos Lotte. Den magi, der af og til opstår i ægte og virkningsfuld kommunikation, skabes når der er nærvær, accept og ærlighed. Gennem træningen har jeg fået en meget tættere kontakt med de tre begreber og en langt større forståelse af mig selv, når jeg kommunikerer. Lotte er knivskarp til at afkode behovene og målrette træningen derefter. Træningsmetoderne er unikke,  alsidige og meget, meget effektive. Jeg kan varmt anbefale Lotte til alle som ønsker at arbejde med sig selv, og udvikle deres kommunikation"

 

 

Søren Ranneries, Senior Manager, Head of Electrical Management, Renewables, DONG Energy

 

 

 

Lotte er et fantastisk menneske, der har en evne til at se lige igennem folk, på meget kort tid.. Lotte leverede en intens tilstedeværelse og sikke en fantastisk oplevelse vi fik. Hun er rigtig god til at få folk ud ad komfortzonen og til at turde at udfordre sig selv. Vi blev enormt inspireret og fik en masse viden omkring de forskellige rolletyper, deres nuancer, en mand er ikke bare ond, der er mere i ham.. Ingen mennesker har kun en side, der er altid flere sider og grunde til at de opfører sig som de gør. Turde at være dig og stå ved den du er, var også blandt emnerne på denne meget inspirerende dag.. Jeg kan på vegne af Horsens Amatørteater anbefale Lotte Arnsbjerg på det varmeste. Hun er det hele værd...

 

 

Louise Elisabeth Jensen, instruktør v. Horsens Amatør Teater

"Jeg har deltaget i et fantastisk kursus med Lotte Arnsbjerg som underviser. Kurset Personlig gennemslagskraft har virkelig udviklet mig. Den nervøsitet som jeg tidligere havde i forbindelse med f.eks. en fremlæggelse, som føltes som en knude i maven og som jeg forsøgte at ignorere, fordi jeg troede at det var måden at håndtere det på, - er nu blevet til en kraft jeg kan bruge.

Lotte har lært mig, at uro og nervøsitet bliver til kraft,når jeg accepterer hvad der sker i mig. Det skærper min opmærksomhed på hvilket budskab der er vigtigt for mig at få frem når jeg fremlægger for en forsamling. Jeg er blevet venner med min nervøsitet. Når jeg tager hånd om den i stedet for at lade som om den ikke er der, bliver jeg øjeblikkeligt meget skarpere og mere fokuseret i det jeg kommunikerer. Lotte har i høj grad været med til at skabe den forandring for mig. Hun er  utrolig dygtig til at sætte ord på hvilke signaler jeg sender med mit kropssprog, og hun sætter brugbare ord på hvordan jeg kan bruge min energi og tankevaner positivt. Det gør en kæmpe forskel"

 

Mogens Andreasen, Programme Manager Power Operational Asset Management, DONG Energy

 

 

 

"Lotte Arnsbjerg har været fantastisk til at finde mig, lige der hvor jeg var. Hun har også været fantastisk til at videregive sin viden og indsigt til mig, i et sprog som jeg forstod og som jeg tydelig kunne føle hvad betød. Det er ikke mange mennesker, der har kunne ramme så tæt på, som Lotte har gjort. Mange ting står så meget mere klart for mig i dag end før jeg mødte Lotte"

 

Anja Okholm, Senior Anlægsanalytiker, Strategisk Asset Management, DONG

Hvis du vil udfordres og rykke dig virkelig mærkbart og levende ud af din begrænsende komfort zone, så skal du arbejde med Lotte Arnsbjerg. Du kommer igennem hele dit register, opnår sceniske færdigheder og mærker tydeligt hvor du skal hen. Du finder også frem til skjulte talenter i dig selv. Lotte er ganske enkelt en sjældent formidabel performance træner." 

Thomas, Hoffmann, Hoffmann Management

Mig som ikke bare stiller mig op og synger og performer ....lige der i spotlyset. Lige der på scenen…,  men jeg blev båret og hjulpet af Lotte, hun var der bare hele tiden hele vejen igennem. Lotte er så meget på, hun ser og hun mærker os. Hun får konstant nye og sjove ideer som bliver til inputs til os deltagere - hele tiden er hun lige præcis der hvor det er nødvendigt, skarp, iagttagende og dybt nærværende - så nærværende at alle hele tiden går længere og længere…. Her flere dage efter, sidder oplevelsen og kærligheden stadig i mig.

Jeg har lyst til at gøre det igen, og jeg kan kun sige til alle andre: Prøv det! Hjælpen er der, hvis du vil tage imod. En million tak til Lotte 

Anette Dyrup, guldsmed og alternativ behandler

"De fleste anerkender menneskers kompleksitet.

Men glemmer, at være åben for deres egen.

Lotte evner at se gennem kompleksitet og blev min guide på en rejse til sider af mig selv, jeg ikke kendte eller troede på var mine. Det åbnede til helt nye veje for en mere hel kommunikation. En rejse venter for den, der tør sætte sin modvilje på prøve."

 

Jens Verner Jørgensen, Driftsmester Avedøreværket, Dong Energy

Lotte tilvejebringer fra første sekund et tillidsvækkende og transformerende rum for spændte og småbævrende kursusdeltagere, der ønsker at kunne vise mere af sig selv.  Hun besidder en fantastisk fornemmelse for den enkelte deltager og har hele tiden også øje for helheden. Med sin uformelle og uafbrudt anerkendende tilgang, ro og fænomenale formidlingsevne, giver Lotte en udfordrende men på samme tid brandvarm væk-fra-hovedet, ned-i-kroppen og ud-i-rummet- oplevelse. Kursus med Lotte er dybt seriøst og samtidig hele vejen igennem fantastisk underholdende. Netop denne kobling balancerer Lotte bare til fulde. Jeg havde en vidunderlig og vanvittig lærerig dag og tog hjem fyldt op af smil, glæde og meget mere af mig selv".

 Lotte Guldbrandsen, Organisationskonsulent, Kooperante

"3 timers skuespiltræning lyder måske ikke af særlig meget. Men det var det! Spændende, engageret og med en fantastisk energi

lykkedes det Lotte at få samtlige medvirkende draget ind i nogle af skuespillets mange facetter. En rigtig god oplevelse. Kan kun anbefales".

RAMSØ AMATØRSCENE.

Den særlige Lotte Arnsbjerg-cocktail, der gør hende til en fremragende kursusleder, består i følgende: Lotte ser klart det unikke potentiale, der ligger i ethvert menneske og har sans for en persons sande natur. Samtidig spotter hun hurtigt, hvad der evt. forhindrer dette i at få plads, i at blive forløst. Med sin store faglighed, intuition, indfølingsevne, humoristiske sans, ønsket om det bedste for alle og kærlige væremåde gør hun det, der skal til for, at hver enkelt kursist flytter sig tættere på at elske at være sig selv og at udtrykke og vise dette selv til andre mennesker – og det hele på en måde, hvor man som kursist hele tiden føler sig fuldkommen tryg. 

Anja Nielsen, Skuespiller og digital redaktør, Ældre Sagen

 

 

 

 

 

 

“Lotte har en fantastisk evne til at se ind i mennesker. På meget kort tid kan Lotte fornemme hvem du er og hvad der skal til for, at du får flyttet grænser, som gør dig til en langt bedre kommunikator. For mig har mødet/arbejdet med Lotte betydet en enorm udvikling i forhold til at finde ro i mig selv. Og så er jeg blevet så meget bedre til at træffe beslutninger. Jeg står gerne til rådighed, hvis du ønsker uddybelse.” 

 

 

Jan Ipsen, Indkøbschef BYGMA

 

 

 

“Lotte anvender på indlevende og intuitiv vis sit vigtigste redskab, SIG SELV, som medie i arbejdet med personligt gennemslag og kommunikation. Hun har et meget skarpt og usædvanligt øje for at se en persons resourcer og begrænsninger, – og en enestående og unik evne til at formidle hvad hun ser. Hun kombinerer sin baggrund som kunstner og formidler, med dyb menneskelig forståelse og giver derigennem en uforglemmelig oplevelse. Resultatet er mærkbart og vedkommende; det åbner op for nyt indefra, og giver mod på at yde mere, samt at ville opleve mere. Den opfattelse er generel fra ansatte og ledelse som har oplevet Lotte i forbindelse med kursusforløb, såvel som de ansøgere der i Berendsen rekruttering oplever Lotte som instruktør” 

 

Kim Tingleff Bruun, Sales Director Berendsen +45 2373 8715

 

"Lotte Arnsbjerg har søndag d.9.marts 2014 undervist SSP Horsens’ teatergruppe Forum Teater ved en workshop i performance og forskellig teaterteknikker, improvisation og tilstedeværelse. Lotte var fantastisk dygtig til at fange hver enkelt deltagers styrke og svagheder, og formåede at få det bedste frem i ALLE!  Vi blev udfordret i det niveau vi befandt os på, og fik enormt brugbare redskaber med hjem, til den videre udvikling. Lottes føling med hver enkelt og hele gruppen som enhed var fuldstændig unik. Vi følte os godt tilpas, selvom vi hele tiden blev presset udover vores komfortzone. m.

Lotte har med største indlevelse og overblik formået at skabe det perfekte læringsrum for deltagerne ved at stille de rigtige spørgsmål, være lyttende, nærværende og tillidsvækkende. Jeg giver Lotte de mest fremragende anbefalinger til hendes videre færd som performancetræner." 

 

Lene Maagaard, SSP Horsens 

 

 

 

"Lotte Arnsbjerg var med til at starte og støtte min rejse, og det vil jeg være hende evigt taknemmelig for!"

 

Mie Sachmann Svane, Projektleder DSB

 

 

 

 

"Hvis du virkelig ønsker et rykke dig selv, er Lotte en fantastisk facilitator for det. Hun formår på utroligt kort tid at se ind i mennesket bag facaden, og med udgangspunkt i det tager hun fat om selve coachingdelen. Den bliver som et resultat heraf, langt mere vedkommende og personlig end jeg tidligere har oplevet det"

 

Poul Bastrup, Partner Marketing Manager Nordics

HP Enterprise Group

 

 

 

Jeg er nået et kæmpeskridt videre med min tilgang til performance. Lotte har en fantastisk fornemmelse for hvor mennesker er, og hvilket skub vi især vi trænger til. Hun er altid fuld af overraskende ideer, så det bliver både fantastisk sjovt, og helt igennem rørende, stærkt og udviklende at tilbringe en dag i hendes træning." 

Cindy Lynn Brown, Forfatter

På kun en eneste kursus dag oplevede jeg, hvordan vidt forskellige og fremmede mennesker på få timer blev bundet sammen af Lotte Arnsbjerg, som med stor kærlighed, fortrolighed og professionalisme lærte os, at hvis man vil blive bedre, må man slippe sin hårde dom af sig selv. Lotte lærte os at føle med kroppen. Alle blev vi til en samlet gruppe med stor åbenhed og nærhed, hvor hver enkelt flyttede grænser og voksede i deres personlighed og selvopfattelse. Kan varmt anbefales til alle, som vil lære sig selv bedre at kende, eller til virksomheder som ønsker at skabe et homogent team. 

Anders Böye, Journalist 

Uanset om man ”bare” ønsker at kunne tale uden nervøsitet foran en forsamling, eller om man vil have ENDNU mere personlig udvikling og udfoldelse, er træning med Lotte Arnsbjerg i mine øjne helt ideelt. Jeg fik rigtigt meget ud af at deltage, både personligt og erhvervsmæssigt. 

Mikael Hoffmann, psykoterapeut

Lotte kan skabe et rum, hvor dagligdagens grænser forsvinder. Det var som om vi i fællesskab slap al forfængelighed og bare var tilstede. Det er mærkeligt og det er vildt og det er smukt. På en enkelt dag føler jeg, at jeg er kommet ind under huden på nogle mennesker, med helt andre baggrunde end min egen - og som befinder sig helt andre steder i deres liv, end jeg selv gør. På trods af disse forskelligheder fandt jeg ud af hvor ens vi alligevel er alle sammen. Når alle facader skraldes af. Det er meget befriende og meget brugbart at opleve. 

Simone Harvald, skuespiller elev

"Det mest fantastiske kursus, hvis du vil flytte dine grænser og udvikle dig. Din autenticitet kommer så tydeligt frem, Lotte er helt fantastisk. Hun giver ikke op - alle deltagere får lige netop det, de skal bruge. Så er du leder, foredragsholder eller på anden måde brug for at være på - så er dette helt sikkert det bedste du kan gøre for dig selv." 

Rikke Hartmann Bossen, 

Legendarisk Ledelse

"Forstil dig en væg. Bag væggen, som i et H.C.Andersen eventyr, ligger al den glæde og personlig power, som vi kan drømme om. Foran den ligger vores nu. Der stod jeg, før jeg mødte Lotte. Der, i min så kaldte komfortzone, zonen hvor jeg levede, arbejdede og gentog til mig selv hele tiden, at det var der jeg ville være, foran vægen, hvor jeg var sikker, og ikke viste mig selv. Den anden side, var jo kun en drøm. Her kommer Lotte ind i billedet, hun kommer ind langsomt og forsigtigt, hun er oprigtigt interesseret  i min udvikling, hun vækker mig, og uden at presse mig, åbner hun en dør i væggen, ind til drømmen, til alt det jeg er. Mine kræfter, mine skjulte ressourser, mine unikke evner og en udstråling, jeg kun turde drømme om kunne være min. Og så inviterer hun mig indenfor… i min egen vildeste drøm. I starten er jeg selvfølgelig bange at komme ind. Hvad hvis jeg ikke er god nok, hvad hvis min drøm kun er en illusion.. Men "Hvad hvis” eksisterer ikke for Lotte. Hun tog mig i hånden, ligesom hun vil tage dig i hånden, og hun åbner døren den på vid gab, så alle lys og levende farver berører mig (eller dig). Hun tror på os og hun tror så stærkt, at vi også begynder at tro på os selve. Lotte hjælper mennesker med at finde deres ægte selv og virkelig at tro på den. Og med troen får vi evnerne til at lade døren stå åben, gå igennem den, igen og igen og gøre drøm til virkelighed. 

Vera Kircheva Angelova, Senior Export Cable Engineer

bottom of page